Головна | Вихід | Вхід |                                                                                   Середа, 01.05.2024, 10:54
Головна » 2017 » Вересень » 24
 
Переглядів: 540 | Додав: зірочка | Дата: 24.09.2017

Творчий колектив дошкільного закладу № 2 весь час знаходиться на "гребні хвилі" сучасної освіти наймолодших. Діяльнісний підхід до реалізації комплексної програми в дошкільному закладі забезпечує еколого-дослідницьке виховання та виховання бережливого ствалення до прородних ресурсів. Екологічна освіта була передумовою виникнення освіти для сталого розвитку та стала її базовою.

Одним із етапів реалізації теми "Ресурси" є спільний проект "Еко-сумка - це чудово!", в якому приймали активну участь батьки вихованців,адже проблема використання поліетиленових пакетів є надзвичайно актуальною. 

12 вересня відбувся майстер-клас з виготовлення та оздоблення еко-сумок, які так до вподоби і дітям, і батькам. ... Читати далі »

Переглядів: 462 | Додав: зірочка | Дата: 24.09.2017

Перше вересня – це свято всенародне. Це свято змін, свято позитивного розвитку, свято пізнання нового і ще невідомого. 

Дорогі дошкільнятка, школярики,  матусі й татусі, бабусі й дідусі, вихователі й вчителі, завідувачі й директори і  всі освітяни зі святом 3нань, з 1 вересня!!!
Нехай новий навчальний рік буде для Вас цікавим, сповненим радістю відкриттів та досягнень! Отримуйте задоволення від результатів свого навчання та праці! Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя та радості, творчої енергії, взаєморозуміння та підтримкм.

У повітрі запахло казкою -
День знань пролунав дзвінком!
Хай серця ваші завжди повняться 
ласкою, миром та добром!!!

 

$IMAGE ... Читати далі »

Переглядів: 594 | Додав: зірочка | Дата: 24.09.2017

Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. Читати систематично й осмислено дітей навчає школа, а бібліотека допомагає  залучати  до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній  смак і самостійність суджень дітей.Саме з цією метою старші дошкільники відвідали філіал бібліотеки №2 з  пізнавально-оглядовою екскурсією під назвою «У світі книги чарівної». Бібліотекар ознайомила дітей з книжковим фондом, провівши захоплюючу мандрівку книжковими  тематичними виставками.Цікавим доповненням екскурсії стала  вікторина «Відгадай казкового героя» та аукціон загадок. Діти були в захоплені від екскурсії та ще з більшим інтересом переглядають книги, читаючи склади та слова і обов'язково бережно відносяться до книг. 

... Читати далі »

Переглядів: 461 | Додав: зірочка | Дата: 24.09.2017

Літній період – найблагодатніший для фізичного розвитку дітей. Саме влітку такі природні фактори, як сонце, повітря та вода найефективніше впливають на організм дітей та зміцнюють їхнє здоров’я. Вихователі використовують усі можливості природного середовища. Заняття влаштовують у куточках відпочинку, на травичці. Діти полюбляють казкотерапію, пальчикову гімнастику на свіжому повітрі. Тому діяльність дошкільного навчального закладу у літній період спрямовується на організацію змістовного різноманітного буття з метою оздоровлення дітей, забезпечення їхнього відпочинку, закріплення, розширення запасу набутих упродовж навчального року знань через види дитячої діяльності: рухової, ігрової, пізнавальної, художньої тощо.

Основним пунктом в режимі дня є виконання комплексу фізкультурно-оздоровчих заходів: щоденна ранкова гімнастика та гімнастка після сну, фізкультурні заняття, фізкомплекси на прогулянці, прогулянки, розваги, спортивні свята.  Важливого значення надаємо сонячним,  повітряним ваннам та  загартування водою. 
 

Переглядів: 439 | Додав: зірочка | Дата: 24.09.2017

Пошук

Меню сайта

Реєстрація

Календар

«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Copyright MyCorp © 2024 | Безкоштовний хостинг uCoz