Головна | Вихід | Вхід |                                                                                   Понеділок, 29.04.2024, 13:54
Головна » Архів матеріалів

У цей світлий і радісний день - День знань, дошкільний навчальний заклад №2 розпочав 2019/2020 навчальний рік святковою атмосферою, барвами осінніх квітів і веселими дитячими посмішками.
Для всіх малюків підготували святкову програму діти старших груп під керівництвом музичного керівника Лозинської В.В.

Всі малята приймали активну участь у проведенні свята: розповідали вірші про Україну, садочок , про літо та щасливе дитинство, із задоволенням діти гралися в рухливі ігри, співали веселих пісень.
... Читати далі »

Переглядів: 433 | Додав: зірочка | Дата: 01.10.2019

      Літо – найбільш сприятливий період для зміцнення здоров’я дітей, їх повноцінного розвитку. Широке використання природних чинників - повітря, сонця, води, збагачення харчування свіжими фруктами та овочами, скорочення навчального навантаження, підвищення рухової активності справляють на дитину суттєвий оздоровчий вплив.                                                                     Пртягом літа з дітьми проведено чимало розваг, які подарували їм веселий настрій,  вміння діяти в дитячому колективі, чудово проводити дозвілля.

... Читати далі »

Переглядів: 474 | Додав: зірочка | Дата: 01.10.2019

     З 1 червня по 31 серпня в дошкільному навчальному  закладі №2 розпочинається літній оздоровчий період. Головна увага приділена безпеці життєдіяльності, загартуванню та зміцненню здоров’я дітей в літній період. Оздоровча робота у дошкільному закладі побудована, відповідно до інструктивно – методичних рекомендацій щодо організації фізкультурно – оздоровчої роботи та програми «Дитина».

  Зміст оздоровчих заходів у дошкільному закладі включає наступне: забезпечення максимального перебування дітей на свіжому повітрі, дотримання санітарно – гігієнічних норм, профілактичну роботу, повноцінне, збалансоване харчування дітей, вітамінізацію, вживання соків та свіжих фруктів, овочів, загартування, проведення фізхвилинок, динамічних пауз, коригуючої гімнастики. Щодня, в кожній віковій гр ... Читати далі »

Переглядів: 436 | Додав: зірочка | Дата: 11.09.2019

29 травня 2019 року відбулося урочисте закриття спартакіади «Малі олімпійські ігри».

За результатами змагань команда нашого дошкільного закладу зайняла І місце в ІІ підгрупі змагань Малих олімпійських ігор на першість міста серед збірних команд ДНЗ у загальнокомандному заліку.

Грамотою нагороджені: 

... Читати далі »

Переглядів: 531 | Додав: зірочка | Дата: 29.05.2019

22-23 травня 2019 у дошкільному навчальному закладі №2 відбулося випускне свято в стилі церемонії вручення нагород премії «Оскар». Хлопчики і дівчатка попрощалися із дитячим садочком, який став для них другою домівкою, де їх по-материнськи зігрівали душевним теплом вихователі та помічники вихователів, навчали добру, давали перші знання, допомагали долати труднощі. І ось сьогодні вони всі переможці, адже здолали перші труднощі, справились із завданнями і перемогли в номінаціях, які так доцільно дібрали для них педагоги.
Красиве та водночас сумне свято, адже діти прощаються з дитинством. Попереду на дітей чекає школа, пізнання нового. Віриться, що все, чому вони навчилися в стінах садочка, допоможе у майбутньому знайти шлях у житті. Незабутніми, зворушливими моментами свята стали прощальні слова дітей та щирі слова подяки колективу ДНЗ від батьків випускників.                           
... Читати далі »

Переглядів: 552 | Додав: зірочка | Дата: 27.05.2019

Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.

Українська сорочка-вишиванка ввібрала в себе теплоту сонця і запах трав, шум гаїв і блакить неба…. Уже стало традицією у Всеукраїнський день  вишиванки проводити свято і в нашому  дитячому садку. На святі діти з гордістю демонструють свій український оберіг, поглиблюють знання про історію вишиванки. Дітям весело і цікаво на святі, адже вони співають, танцюють, граються. Цікаво було і дорослим ... Читати далі »

Переглядів: 494 | Додав: зірочка | Дата: 16.05.2019

     Вихованці старших та середніх груп разом з вихователями та помічниками вихователів здійснили цільову прогулянку-екскурсію до пам’ятника Невідомому солдату. Вихователі розповіли дітям про сумні події воєнних років, про подвиг людей, про любов до рідного краю.

   Всі вшанували пам’ять героїв хвилиною мовчання та покладанням квітів біля пам'ятника Невідомому Солдату.

  Проведення цільової прогулянки-екскурсії сприяло вихованню в дітей дошкільного віку патріотичних почуттів, шанобливого ставлення до воїнів-визволителів, пам’яті про героїчне минуле нашого народу.

... Читати далі »

Переглядів: 478 | Додав: зірочка | Дата: 08.05.2019

Щорічно, напередодні свята Великодня ,у дошкільному закладі №2 проводиться тематична виставка   виробів ручної роботи. Експонати виставки виконані у різних техніках: в’язання гачком, аплікація, квілінг, декупаж, малювання, конструювання з паперу з використанням різноманітних матеріалів: бісер, зерно, папір, вербові гілочки, пластилін. Щиро вдячні  нашим вихованцям та їх батькам за участь у виставці. Здоров'я всім, творчості  і натхнення!

... Читати далі »

Переглядів: 526 | Додав: зірочка | Дата: 03.05.2019

Великдень – це свято, коли вся сім’я збирається разом та вітає один одного. Так і в нашому дитячому садочку об’єдналась та веселилась велика й дружня родина на розвазі «Великодні дзвони». Діти ознайомилися з народними традиціями та обрядами українського народу, пов’язаними з Великоднем.
Різнобарвні писанки, веселі пісні, різні конкурси і змагання, веселий дитячий сміх та аплодисменти юним артистам – всього було вдосталь у музичній ... Читати далі »

Переглядів: 471 | Додав: зірочка | Дата: 02.05.2019

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 21 22 »

Пошук

Меню сайта

Реєстрація

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Copyright MyCorp © 2024 | Безкоштовний хостинг uCoz